sursa foto:  realitatea.net

Cozmin Gușă dezvăluie cine s-ar afla în spatele protestelor din Piața Victoriei- Legătura dintre Dragnea, Coldea și colonelul Paraschiv

Cozmin Gușă, consultant politic, a declarat la Realitatea Tv, că intervenția jandarmilor a fost coordonată de Florian Coldea, sprijinit de Liviu Dragnea. Tot acesta, a declarat că Răzvan Paraschiv, colonelul Jandarmeriei române, este colaborator vechi al fostului prim-adjunct SRI, ne informează stiripesurse.ro

„Văzând PR-ul deşănţat de care s-a bucurat în ultimele zile Paraschiv, „fantoma albă” – de la amărâtul de Alex Căutiş care a făcut pe victima plecând din emisiune, şi până la alţi vectori – eu pot să fac următoarea afirmaţie: toată această operaţiune tragică, axată împotriva unor manifestanţi paşnici, a fost coordonată de rămăşiţele statului paralel pe care îl acuză Dragnea şi de care vorbeşte într-un mod peiorativ, dar a făcut parte din acel stat paralel. Planul pentru 10 august a fost făcut la Scroviştea, lângă reşedinţa lui Liviu Dragnea, unde unii jurnalişti importanţi se relaxează, iau bani de la Dragnea şi unde Coldea este omniprezent în momentele foarte importante”

„Domnul Paraschiv este un colaborator foarte important al lui Coldea, din momentele în care în urmă cu câţiva ani trupele speciale ale Jandarmeriei mergeau acasă la oameni dimineaţa, spărgeau uşi, percheziţionau, puneau miltraliera la cap, iar toate astea erau făcute în scop de intimidare şi împotriva legii, nu erau argumente pentru care acei oameni să fie luaţi la 5 dimineaţa. Faptul că acest domn Paraschiv care a coordonat acele atrocităţi este atât de apărat azi şi de către cine mi-a confirmat că planul de Scroviştea a fost pus la cale de Coldea, în sprijinul lui Dragnea. Sper ca telespectatorii să nu creadă că sunt doar scenarii, că avem o telenovelă din această dramă a zeci de mii de români. Mi-au povestit jurnaliştii cum au suferit, de la lacrimogene expirate, toţi ar trebui să se gândească la aceşti oameni care au încercat să facă faţă forţei de represiune”

„Coldea i-a promis lui Dragnea că nu va primi sentinţă cu condamnare. Acest plan a eşuat. Acel moment de eşec în a–i asigura o achitare lui Dragnea a însemnat o nouă încărcare pentru acest miting despre care se vorbea de două luni. Toţi mizau pe o prezenţă scăzută şi o mare victorie de imagine pentru Dragnea. Uite că peste 100.000 au venit, iar ei aveau informaţiile lor şi atunci au recurs la mijloace speciale de intimidare – cu oameni exersaţi în aceste acţiuni, dar neprofesionişti pentru că au lăsat urme, cum a fost autocarul cu moldoveni care se făceau că sunt din mişcarea Rezist şi apoi noaptea au iesit prin punctul de frontieră către Moldova. Au avut nevoie de ideea unor protestatari violenţi ca să dea posibilitatea jandarmeriei să acţioneze cu violenţă şi să intimideze diaspora”, a spus Cozmin Guşă la Realitatea TV.

 

Vezi și Incredibil! Iată ce se întâmplă cu pensia de invaliditate

Proiect bombă pentru șoferi: Ce se întâmplă cu ITP-ul

Mare atenție! Săptămâna viitoare se aplică legea! Ce amenzi vor fi anulate începând cu această dată

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare