sursa foto:  observatornews.ro

Informație-bombă! Vărul lui Emi Pian, propulsat de Guvernul Orban!

O informație-bombă a apărut astăzi în presa din România! Vărul prin alianță al lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, interlopul ucis la începutul lunii august, a primit o funcție în Guvernul Orban.

Silviu Mototolea, vărul soției lui Emi Pian, a primit un loc în consiliul de administrație al Romfilatelia.

Mototolea este vărul văduvei lui Emi Pian, al cărei nume de familie a fost preluat fostul lider interlop, asasinat de curând, informează gandul.info.

Vezi și Video Cumătrul lui Emi Pian face campanie pentru PNL! A trecut la amenințări fără precedent

Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni încă de acum ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorot cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul del mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian. Ulterior, Emi a preluat numele de familie al soției sale din cauza problemelor pe care le avea în străinătate.

În paralel, vărul soției sale a intrat în politică, mai ales că aceata este și nepotul lui Marin Mototolea, primar al comunei giurgiuvene Valea Dragului. Și acesta este certat cu legea, în condițiile în care a fost reținut recent de procurorii DNA într-un dosar cunoscut în presă sub numele de „Mită la Serviciul Parmise Giurgiu”, alături de șeful instituției, Dumitru Văduva, mai notează sursa citată.

Nepotul primarului a fost numit, la data se 27 ianurie, anul acesta, membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia. Silviu Mototolea apare și pe pagina de Facebook a PNL Sector 4, într-o imagine de la o acțiune electorală din 6 iulie 2020.

Cumătrul lui Emi Pian face campanie pentru PNL

Recent, Bugetul.ro a dezvăluit că liderul clanului Vaticanu, al cărui șef este cumătrul lui Emi Pian, face campanie pentru PNL.

Bugetul.ro v-a dezvăluit că Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primăria Craiova, a cerut sprijinul interlopilor pentru a obține fotoliul de primar.

Într-o înregistrare pe care redacția noastră v-a prezentat-o se vede cum Giugea apelează la Giugea la Vaticanu, liderul clanului craiovean cu același nume și cumătrul lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, ucis la 4 august, în București.

Bugetul.ro a intrat în posesia unei noi înregistrări. Conform acesteia, Vaticanu le cere oamenilor să-l voteze pe liberal.

Vezi și Probă video. Legătura liderului clanului care susține PNL cu Emi Pian

„Să desființăm groapa. Îi dăm foc, dacă nu. Sare în aer!”

Mai mult, liderul de clan anunță că, dacă groapa de gunoi din zona unde locuiește nu va fi desființată, o va arunca în aer.

Vrem și noi câte-un share și să îl votați pe domnul Giugea”, spune un membru al clanului Vaticanu.

Da, da, da, e bine, pe domnul Giugea”, zice chiar Vaticanu.

„(Ne face) condițiile de viață, utilitățile: gaze, canalizare și groapa asta ecologică. Să desființăm groapa. Îi dăm foc, dacă nu. Sare în aer!”, spune liderul de clan.

Vaticanu, cumătrul lui Emi Pian

Acum Bugetul.ro a descoperit o nouă filmare pe care apare același Vaticanu, împreună cu Florin Mototolea, zis Emi Pian, omorât la începutul acestei luni.

Vezi și O nouă filmare explozivă! După ce le-a promis ‘pensii’ țiganilor, PNL fraternizează cu clanurile

Vaticanu se laudă că este în mașină cu Emi Pian și cu fiul acestuia, Aly Pian.

Mai mult, el spune că este cumătrul lui Emi Pian și se fălește că a primit un ceas de 6.000 de euro de la fostul lider al Duduienilor, ucis la 4 august, după o ceartă la un joc de barbut.

În prezent, Richard Emanuel Gheorghe, zis Richard al lui Rinu sau Piticu’, este arestat preventiv, fiind acuzat de uciderea lui Emi Pian.

Vezi și

SURSE Cine l-ar putea înlocui pe Liviu Vasilescu la șefia Poliției Române

Lovitură devastatoare dată de Academia SRI! A deschis 32 de procese împotriva plagiatorilor de doctorate

Vârsta de pensionare se schimbă pentru anumiți români! Cine sunt cei vizați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare