sursa foto:  prosport.ro

Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

La ora actuală, România a raportat 1.029 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 94 s-au vindecat, iar 24 de persoane s-au stins din viață.

Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste și își dorește ca acestea să fie folosite gratuit de către cetățenii români.

Patronul FCSB a anunțat că își va testa familia și jucătorii, iar dacă totul va fi în regulă, fotbaliștii vicecampioanei pot intra în cantonament.

Am investit alți 40 de mii de euro în teste și vreau să mă testez eu, familia mea și jucătorii mei. Dar restul de teste vreau să fie folosite gratuit de către cetățenii României. Nu voi cere niciun ban Ministerului pentru așa ceva. Însă nu pot să fac asta de capul meu, îmi trebuie aviz de la Minister. Dacă acest aviz o să fie unul pozitiv, atunci vreau să îmi testez mai întâi jucătorii. Vreau să bag toată echipa în baza de la Berceni, în cantonament”, a anunțat Gigi Becali, potrivit realitatea.net.

Vezi și

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

Mare atenție, români! Se vor da amenzi uriașe pentru încalcarea legii

Avertisment fără precedent: Un caz de coronavirus poate fi responsabil pentru infectarea altor 59.000 de persoane

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare