sursa foto:  wowbiz.ro

Interesant! Cât de bogat este, de fapt, Dumitru Coarnă, liderul sindical al Polițiștilor

Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din România, Dumitru Coarnă, este una dintre vocile care au criticat vehement tinerii pensionari. Un polițist l-a acuzat de ipocrizie și a dezvăluit că Dumitru Coarnă a ieșit la pensie la doar 45 de ani.

Liderul sindical nu a negat și a dezvăluit că a fost pensionat medical. Bugetul.ro vă prezintă, marți, informații despre averea lui Coarnă.

Dumitru Coarnă deține, împreună cu soția, 6,75 hectare de teren agricol în comuna Vlad Țepeș, județul Călărași, dobândite în anul 1995, prin contract de vânzare-cumpărare.

Vezi și Dumitru Coarnă, demascat! Cu ce a fost prins liderul sindical din Poliție

De asemenea, familia Coarnă are în proprietate și două apartamente, unul în București, de 73 mp, și altul în Călărați, de 76 mp.

Soții Coarnă au și  bijuterii din aur, a căror valoare este estimată la 5.000 de euro, precum și un autoturism Opel Astra, fabricat în 2006.

În anul 2010, Dumitru Coarnă a obținut două credite de la Garanti Bank, unul de 67.000 de euro, scadent în 2034, și unul de 70.000 de lei, scadent în 2020.

Conform declarației de avere, el a încasat, în 2016, 101.629 lei, ca președinte al SNPPC, o pensie de 52.800 de lei și 14.700 de lei, de la Comitetul Economic și Social, acolo unde este membru în plen.

Ca profesoară, soția sa a primit, anul trecut, 42.000 de lei. Totodată, soții Coarnă au mai luat și 3.000 de lei, pentru culturi agricole.

Vezi și Guvernul Tudose vrea să dea lovitura! Suma URIAȘĂ pe care ar încasa-o statul după vânzarea a 10% din Hidroelectrica

Dezastru pe piața muncii! Cea mai veche fabrică din România a fost închisă

Umilință fără precedent! Ce pensie de nimic primește un erou al celui de-al Doilea Război Mondial față de ofițerii actuali

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare