sursa foto:  digi24

Interlopii lui ‘Portocală’ au fost arestați

Interlopii folosiți de procurorul „Portocală” să agreseze victime din diferite dosare au fost arestați.

Daniel Ionuţ Pietraru, interlop cunoscut în Prahova pentru comportamentul agresiv, a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare, fiind găsit vinovat de ultraj. Bărbatul a fost trimis în judecată după ce şefa Arestului Poliţiei Prahova l-a reclamat că a ameninţat-o cu violul pe ea şi pe fiica ei.

Pietraru Daniel si Constantin Aurel, zis Aurică Pumn de Fier (de asemenea arestat in luna februarie 2020) sunt interlopii „preferati” ai fostului paraditor Mircea Negulescu „Portocala”, pe care acesta ii folosea atunci cand trebuia sa isi ameninte, santajeze sau chiar le ofere „corectii” victimelor cercetate abuziv in dosare. scrie ph-online.ro.

Din declaratiile date in fata procurorilor de la Parchetul General a rezultat si faptul ca „Portocala” le trasase celor doi interlopi batausi sarcini in privinta lui Sebastian Ghita. Concret, Negulescu ii pregatise lui Ghita o adevarata „surpriza”, de care omul de afaceri urma sa aiba parte in arest, unde cele doua „gorile” ar fi stat in camera alaturi de Ghita. Planul a fost facut in 2016, insa a fost dat peste cap de plecarea din tara a lui Sebastian Ghita.

Ancheta pe numele lui Pietraru a demarat după ce Daniela Enache, şefa Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Prahova (CRAP), a depus o plângere în care reclama faptul că atât ea cât şi fiica ei adolescentă au fost ameninţate cu violul de către Pietraru, la momentul faptelor aflat în arest, cercetat fiind într-o altă cauză.

Cât timp a fost în Arestul Poliţiei Prahova de la Câmpina, Pietraru a avut un comportament agresiv, atât cu colegii de cameră, printre care s-au aflat şi fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, dar şi cu poliţiştii care asigurau paza,scrie ph-online.ro.

Citește și:

Creștere explozivă a averii în doar două luni! Anonimul candidat al USR-PLUS care a devenit milionar, după ce a intrat în politică!

Situație neașteptată pentru Marian Vanghelie. DNA i-a pus sechestru pe un bun recent recuperat de la hoți

SURSE Orice pentru a duce la bun sfârșit marea reorganizare! Marcel Vela ‘scoate din joc’ sindicaliștii din Poliția Română

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare