sursa foto:  digi24.ro

Iohannis, declarație controversată! Ce se întâmplă cu elevii bolnavi care nu pot susține examenele

Klaus Iohannis a declarat după ședința cu miniștri și premierul Ludovic Orban, că elevii bolnavi aflați în izolare sau carantină pot susține o a doua sesiune de bacalaureat sau evaluare națională.

”Examenele nationale vor avea loc fizic asa cum au fost anuntate si planificate de cateva săptămâni. Evaluarea nationala incepand din 15 iunie dupa care examenul de Bacalaureat. Însă a apărut o problemă pe care am dorit să o rezolvăm. Este posibil sa fie copii care sunt bolnavi care vin la examen. La Evaluarea Nationala, pentru copii care sunt bolnavi, care sunt gasiti cu febra la intrarea in scoala pentru motive medicale și de carantină se organizeaza o a doua sesiune din 29 iunie. În privinta Bacalaureatului cu siguranță si aici pot fi copii cu probleme și se va organiza ca si in alti ani a doua sesiune de Bacalaureat în august”, a declarat Klaus Iohannis.

El a avut joi o ședință cu premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri, inclusiv cel al Educației, la Palatul Cotroceni.

Citește și:

Lovitură grea pentru Nelu Tătaru! Sub tutela ministrului Sănătății se fac numiri de persoane cu grave probleme de integritate și acuzate de șantaj

EXCLUSIV Adiere de PSD în echipa Barna! ‘Scheletul’ unuia dintre liderii USR

EXCLUSIV LIDL și Kaufland desființează obligațiile impuse de Nelu Tătaru! MAI contrazice Ministerul Sănătății! Termoscanarea este o recomandare, nu o obligație

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare