sursa foto:  news.ro

Iohannis, reacție despre prelungirea stării de alertă: ‘Este o abordare și utilă și corectă și de bun simț’

Președintele României, Klaus Iohannis, consideră că Guvernul a procedat conform legii în cazul prelungirii stării de alertă.

„Dacă cineva din Parlament este de altă părere, are dreptul constituţional să ceară o verificare, dar, după părerea mea, felul în care a procedat Guvernul este şi corect şi legal şi oportun şi măsurile care au rămas în vigoare sunt mai puţine decât în prima fază, sunt măsuri absolut importante (…) şi este o abordare şi utilă şi corectă şi de bun simţ”, a afirmat joi şeful statului.

În opinia sa, „abordarea aşa-zisei opoziţii din Parlament se bazează pe o exagerare de tip electoralist”.

 

„Ei practic fac scandal de dragul scandalului şi încearcă să mai prindă câteva voturi. Practic, PSD, prin această atitudine, nu face decât să aducă nesiguranţă în populaţie, într-o perioadă în care oamenii trebuie să fie siguri că lucrurile care sunt făcute de autorităţi sunt corecte şi sunt şi să respecte măsurile care au fost impuse”, a arătat Iohannis.

Preşedintele a făcut declaraţii la finalul unei vizite la Unităţile Mobile ATI, din complexul Romexpo din Capitală.

Citește și:

Colegiul Medicilor: ‘Panica indusă de Guvern în rândul populației a reușit să ucidă. S-a murit mai mult de infarct, de ocluzii și de cancer’

SURSE Coronavirusul ‘pătrunde’ în Primărie! Un nou focar de infecție bubuie în România?

Magistratura – afacere de familie. Cine e și ce încasări are de la statul român judecătorul care l-a eliberat pe criminalul care i-a dat foc tinerei de 17 ani

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare