sursa foto:  sport.ro

Ion Țiriac pregătește lovitura anului! A primit OK-ul

Cel mai bogat român pregătește lovitura anului! Ion Țiriac a primit acceptul.

Omul de afaceri a anunțat, încă de anul trecut, că intenționează pe viitor să organizeze un turneu de tenis la Cluj. Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, care a fost prezent și în sala de la Rouen pentru a face galerie echipei României de Fed Cup, a afirmat că este deschis la orice variantă și că orașul are infrastructura necesară pentru a organiza un turneu important.

Boc a dezvăluit și care sunt condițiile oferite de autoritățile locale pentru organizarea unui turneu WTA la Cluj.

„Noi suntem deschiși la orice variantă, la orice posibilitate, la orice alternativă de a avea un asemenea turneu, indiferent cine îl propune, suntem extrem de deschiși și, din această perspectivă Clujul are resursele, are infrastructura și este singurul oraș din România care poate să ofere toate acestea. Am avut mai multe discuții, pe mai multe paliere, cu mai multe persoane.

Eu sper să se concretizeze, pentru că deschiderea noastră este mare. Ne interesează să avem la Cluj un asemenea turneu, evident că resursele publice sunt limitate. Noi nu putem aloca din bani publici premii pentru jucători, putem pune la dispoziție doar logistică”, a declarat Emil Boc, conform Ziua de Cluj.

„Mă duc la Cluj să vorbesc cu primarul de acolo. Dacă cumva WTA schimba sistemul, se pare că sunt două, trei, patru turnee feminine de vânzare. Cred că un turneu feminin mai mare de 250 puncte WTA își are locul în România. Dacă Clujul e, Clujul să fie”, spunea, în septembrie, Ion Țiriac.

Vezi și Liviu Dragnea aruncă-n aer criticile Opoziției! ‘Am fluturașul de salariu la mine’

EXCLUSIV Omul lui Băsescu reacționează, după ce Klaus Iohannis i-a refuzat propunerea: ‘Nu renunțăm’

Vești bune! Ce categorie de salariați poate cere concediu de odihnă suplimentar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare