sursa foto:  Facebook

Ipostază demențială a lui Gigi Becali! Cu cine s-a luat la trântă pe plajă

Patronul FCSB, cunoscut pentru imaginea sa de om al bisericii, uimește întreaga lume cu mai multe imagini demențiale apărute recent în presă. Gigi Becali s-a luat la trântă pe plajă cu un milionar. Iată motivul!

Potrivit Cancan.ro, plaja milionarilor din Mamaia a fost în acest weekend scena unui eveniment fără precedent la noi. Doi milionari celebri s-au luat la harţă, totul transformându-se într-o confruntare fizică în stilul luptelor din ring. Din fericire, însă, totul a fost o glumă „de plajă” pusă la cale de protagonişti, nimeni alţii decât patronul FCSB Gigi Becali şi ”Bancherul” Iulian Mavlea, unul dintre cei mai şmecheri jucători de table din România, un bogat afacerist.

Prieteni buni, pentru că îi uneşte aceeaşi pasiune pentru jocul de table, Gigi Becali şi Iulian Mavlea şi-au petrecut weekend-ul împreună, alături de familii şi alţi prieteni, pe plaja milionarilor de la Mamaia. Pe un soare arzător, Gigi şi Mavlea au fost puşi pe şotii, mai ales după primele ”linii”, adjudecate pe rând de ce doi combatanţi. Mavlea a dat 1-0 direct, comentând cu privire la pantalonii lui Gigi Becali, ridicaţi trei degete peste buric – uşor pe vechi -, fapt ce a stârnit râsetele celor prezenţi. ”Ce faci mă, ţii pantalonii în gât?” i-ar fi spus Mavlea lui Gigi Becali, iar acesta, cu zâmbetul pe buze, l-a luat la o trântă, pe caterincă, pe malul marii.

Vezi și Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite

Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Acuzații fără precedent! Pentru cine ar lucra serviciile secrete românești și ce legătură ar avea Iohannis cu asta

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.