sursa foto:  gds.ro

Iulian Bulai amenință că USR-PLUS ar putea depune o moțiune de cenzură împotriva lui Florin Cîțu! ‘A fost declarată retragerea sprijinului politic’

Iulian Bulai, deputat USR-PLUS, a anunțat, sâmbătă seara, că nu exclude variant unei moțiuni de cenzură depuse împotriva premierului Florin Cîțu.

Bulai susține că deja a fost declarată retragerea sprijinului politic și că mai-marii USR-PLUS urmează să hotărască dacă, mai departe, vor depune și moțiune de cenzură contra prim-ministrului, dacă acesta nu demisionează.

„Domnul Cîțu nu mai beneficiază de sprijinul nostru”, afirmat, la Digi24, Iulian Bulai.

Întrebat dacă și Ludovic Orban ar fi acceptat ca premier, Bulai a răspuns: „Evident (n.r. – chiar și Ludovic Orban să fie premier). Este șeful partidului și trebuie să meargă înainte. Domnnul Ciucă, domnul Bolojan”.

Mai mult, când a fost întrebat dacă USR-PLUS va depune o moțiune de cenzură împotriva lui Florin Cîțu, dacă acesta din urmă nu demisionează, Iulian Bulai nu a exclus această variantă.

Ba mai mult, el a precizat că deja i-a fost retras sprijinul politic lui Florin Cîțu.

A fost declarată retragerea sprijinului politic. Ce va întâmpla mai departe, de jure, rămâne de văzut”, a afirmat, sâmbătă seara, Iulian Bulai.

Vezi și EXCLUSIV ‘Epoleții’ din jurul lui Vlad Voiculescu! Conexiuni la vârful Ministerului de Interne

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare