sursa foto:  jandarmeriaromana.ro

Jandarmeria reacționează! Dezvăluire despre așa-zisa destructurare a trupelor de intervenție

Jandarmeria Română a reacționat la informația aruncată în spațiul public de ziariștii din România, conform căreia Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei ar urma să fie destructurată.

În cadrul unui comunicat de presă, Jandarmeria anunță că această mișcare este „pur speculativă”.

„PRECIZARE

Recent, în spațiul public, au fost diseminate mai multe informații despre desființarea, restructurarea sau trecerea unor unități operative ale Jandarmeriei Române în subordinea altor instituții ale M.A.I.

Vezi și Cutremur în MAI! Brigada de Intervenție a Jandarmeriei, destructurată!

Referitor la aceste informații, Centrul de Informare Publică al Jandarmeriei Române face următoarele precizări:

Conducerea Jandarmeriei Române nu susține un astfel de proiect și nu au fost solicitate sau desfășurate niciun fel de activități în acest sens (analiza cadrului legislativ, implicații bugetare, sociale, strategice etc.) pentru susținerea și fundamentarea unei astfel de inițiative.

Sublinierea în aceste articole de presă a unor structuri ca Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, grupări de jandarmi mobile sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani este pur speculativă.

Rolul acestor unități în îndeplinirea misiunilor Jandarmeriei este esențial iar unul dintre obiectivele principale ale conducerii Jandarmeriei Române este acela de a eficientiza modul de îndeplinire al atribuțiilor acestor structuri”, anunță Jandarmeria.

Vezi și Vești importante pentru toți șoferii- Ce se întâmplă cu prețul polițelor RCA

O bancă importantă din Romania vrea să atragă mai mulți clienți! A lansat un nou credit ipotecar

Ministrul Muncii anunță dezastrul: ‘Suntem îndreptăţiţi să spunem că sunt tăieri’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare