sursa foto:  foxnews.com

Joe Biden, ieșire fulminantă la adresa lui Vladimir Putin: ‘Trebuie să plătească un preț mare pentru barbaria lui în Ucraina’

Preşedintele american Joe Biden l-a acuzat pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, că încearcă să distrugă identitatea Ucrainei și va trebuie să plătească pentru ”barbaria” din această țară.

 

„Cred că ceea ce încearcă să facă Vladimir Putin este să elimine identitatea Ucrainei”, a spus Biden, în timpul vizitei sale la Tokyo. „El nu o poate ocupa, însă încearcă să o distrugă”, a adăugat preşedintele american, informează dpa.

Vladimir Putin „trebuie să plătească un preţ mare pentru barbaria lui în Ucraina”, pentru a-i descuraja pe alţii să întreprindă asemenea acţiuni, a mai spus Biden cu referire la tensiunile militare în jurul Taiwanului.

Joe Biden a făcut aceste declaraţii în timpul conferinţei de presă pe care a susţinut-o alături de premierul Japoniei, Fumio Kishida, potrivit agerpres.ro.

Vezi și:

Cresc tensiunile între SUA și China! Joe Biden, ieșire dură: ‘Ideea că Taiwanul poate fi luat prin forță nu este, pur și simplu, nu este potrivită’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare