sursa foto:  abcnews.go.com

Kamala Harris: ‘Senatul ar trebui să acorde prioritate, unui plan de salvare pentru familile afectate de pandemie’

Senatoarea democrată Kamala Harris, candidată la funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite, a considerat luni ”iresponsabil” faptul că a început procesul de confirmare a judecătoarei Amy Coney Barrett, numită de Donald Trump la Curtea Supremă, ceea ce are loc în plină pandemie, relatează AFP.

Observând că peste 50 de persoane s-au aflat în interior timp de câteva ore, Kamala, care s-a adresat prin video, le-a reproşat republicanilor că ”pun în pericol” personalul Congresului american.

Deşi trei senatori, între care doi membri ai comisiei judiciare, au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, majoritatea republicană ”a ignorat cererile de bun simţ” în special cele de a proceda la examinarea tuturor membrilor comisiei’, a apreciat ea.

”Senatul ar trebui mai degrabă să acorde prioritate unui plan de salvare pentru familiile” afectate de pandemie”, a adăugat Kamala Harris, criticându-i pe colegii ei republicani pentru că şi-au plasat ”priorităţile” înaintea celor ale americanilor.

Cu 22 de zile înainte de alegero, ei ”sfidează în mod deliberat voinţa populară pentru a suprima drepturile şi protecţiile acordate” de legea asigurărilor de sănătate a fostului preşedinte Barack Obama, a mai spus ea, informează agerpres.ro

Citește și:

Un fost șef SPP, îndemn pentru români: ‘Să-i alungăm pe lași, veniți la Parascheva, veniți cu toți la Iași!’

EXCLUSIV A apărut primul ‘Baron’ USR! E scandal în partidul condus de Barna (surse)

Mare atenție! Riscați să rămânți fără acest tip de pensie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare