Klaus Iohannis, replici dure pentru PSD:’Se vede fața foarte urâtă a PSD, împroașcă venin, minciuni, fake news’

Klaus Iohannis afirmă că, prin campania pe care o desfăşoară, PSD îşi face sigur un deserviciu şi nu au nevoie de răspuns.

„Nu am de când să răspund la atacurile PSD, dar pot să vă spun ce am spus și acum o jumătate de oră, la o întâlnire cu primarii – încet, dar sigur, se vede fața foarte urâtă a PSD, împroașcă venin, minciuni, fake news. Acesta este PSD, așa știu ei să își facă campanie și cred că în acest fel își fac singuri un deserviciu, nu este nevoie să le dăm un răspuns, o să le dea alegătorii un răspuns foarte convingător”, a declarat Klaus Iohannis, înainte de întâlnire cu susţinătorii din Baia Mare.

Klaus Iohannis a mai declarat că îşi menţine decizia de a nu participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. „Eu o să merg marți la întâlnirea pe care o organizez eu cu politologi, jurnaliști, cu formatori de opinie. Vom avea o discuție așezată și foarte bună și lămuritoare pentru români”, a mai precizat preşedintele.

La insistenţele reporterilor, care îl chestionau pe tema motivelor din spatele refuzului de a participa la dezbatere, Iohannis a răspuns: „Din motivele pe care le-am expus. Fiindcă PSD-ul nu merită să fie legitimat, PSD-ul a guvernat împotriva românilor. Doamna Dăncilă a mimat un politician democrat și nu pot să intru într-o dezbatere cu o persoană care reprezintă un partid care a guvernat, efectiv, împotriva românilor.”

 

 

Vezi și:

Salariile vor fi majorate- Cine sunt angajații norocoși

Klaus Iohannis a decis- Vești uriașe pentru o categorie de angajați

La solicitarea Bugetul.ro, CNSAS a demarat procedura de reverificare a lui Mihai Șora

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare