sursa foto:  hotnews.ro

La un pas de a fi linșați! Ce s-a întâmplat la protestul anti-Guvern de duminică

În a 27-a zi de proteste anti-Guvern, persoanele prezente în Piața Victoriei au realizat o coregrafie impresionantă: un imens steag al Uniunii Europene.

La un moment dat însă, o parte dintre protestatari au devenit furioși. Motivul? Un grup de indivizi a expus vis-a-vis de coregrafie mai multe mesaje referitoare la clasa politică și sistemul fiscal din România.

Menționăm că a reapărut vechiul banner, prin care i se solicita Agenției Naționale de Administrație Fiscală (ANAF) echidistanță pentru firmele românești, în raport cu cele străine: „ANAF, de ce pentru străini ești soare și pentru români ești ploaie?”.

Vezi și VIDEO/Scandal la protestul anti-Guvern! Care a fost mărul discordiei

Astfel, enervați de acele mesaje, protestatarii #Rezist au încercat să-i atace pe respectivii indivizi, dar Jandarmeria Română a intervenit cu promptitudine, calmând spiritele.

O persoană din grupul #Rezist le-a reproșat oamenilor legii că acei indivizi organizează o contra-manifestație la un protest spontan, de susținere a Uniuniii Europene.

„Aici e ceva spontan, dar nu-i normal. Ei acum ce fac? Noi am venit aici să manifestăm pro-UE. Ei sunt acum contra comunității europene. (…) De ce nu-i îndepărtați pe ei? Ne agită. (…) Eu sunt nervos pentru că ei sunt aici”, i-a zis domnul din „captura” de mai jos jandarmului cu care dialoga.

protest anti-guvern

Așadar, conform spuselor domnului din imagini, protestul anti-Guvern s-a transformat într-o manifestație de susținere a Uniunii Europene.

Vezi și Cum afli dacă telefonul tău este interceptat

Mutare șoc la SRI! Cine-i va lua locul lui Coldea

Alertă! Motivul pentru care se cere excluderea lui Kovesi din magistratură

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare