sursa foto:  bugetul.ro

La venirea șefului NATO în România, un fost ofițer de investigații criminale, acum pensionar, îi îndeamnă pe militari să organizeze un protest pentru ca Statul Român să le respecte drepturile

Săptămână viitoare, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, va sosi în România, cu ocazia reuniunii miniştrilor de Externe aliaţi, ce va avea loc la București.

Claudiu Ionescu, fost ofițer de investigații criminale, le cere militarilor din România să organizeze un protest, pentru a le fi respectate drepturile.

„Poate așa află șeful NATO că armata română are doar 40.000 de soldați activi, că nu avem muniție pentru sistemul Patriot, că soldatul român are un salariu de 500 euro, iar rezervistul are o pensie de mizerie, fiind asimilat unui asistat social”, susține Ionescu.

„Să punem piciorul în prag.

Luni și marți, toți miniștrii de Externe ai NATO, însoțiți de toată suflarea armiei americane, vin la București să discute despre război.

Ne tot inflamăm ca precupețele pe Fb că nu ni se respectă drepturile angajate de statul român, umilindu-ne de ani buni.

Ar fi bine să ne strângem câteva zeci de mii, în uniforme militare și să mărșăluim tăcuți. Marea mută ar spune mult mai mult decât 99 de asociații militare, constituite doar pe criterii obediente.

Poate așa află șeful NATO că armata română are doar 40.000 de soldați activi, că nu avem muniție pentru sistemul Patriot, că soldatul român are un salariu de 500 euro, iar rezervistul are o pensie de mizerie, fiind asimilat unui asistat social.

Că ei tot desenează războaie, cu soldați de hârtie.

Iar pe 1 decembrie, stați acasă, la căldură, lăsați politicienii să defileze singuri, în pas de….MARȘ.

Mămăliga poate exploda….”, a transmis el, într-o postare pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare