sursa foto:  Pexels

Lanțul de magazine cu îmbrăcăminte la jumătate de preț este și în București. Este al treilea punct de lucru din România

HalfPrice, lanțul off-price de retail parte a Grupului CCC, a deschis primul din Capitală. Acesta este situat în AFI Cotroceni, întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați. Este a treia lansare din țara noastră, acesta fiind și cel mai mare magazin al brandului din România și primul din București. HalfPrice mai deține magazine în Turda și în Pitești.

Vicepreședintele HalfPrice vânzări a transmis că brandul a fost creat având în minte conceptul de vânătoare de comori, magazinele având la vânzare articole individuale la prețuri foarte atrăgătoare. De asemenea, acesta a mai spus că oferta de branduri la HalfPrice este în mod constant extinsă, fiind foarte variată, cu articole noi adăugate pe rafturi în fiecare zi, cuprinzând de la mărci de lux până la fast fashion.

”Acest lucru nu ar fi posibil fără echipele noastre care lucrează îndeaproape cu branduri din întreaga lume, în căutarea celor mai bune oferte în fiecare zi. Angajaţii noştri se străduiesc să satisfacă așteptările clienților, oferind o selecție largă de produse de calitate la prețuri avantajoase”, explică Malwina Winter, vicepreședinte al board-ului HalfPrice, Product.

HalfPrice a fost lansat în Polonia în 2021

Vezi și: Apare un nou lanț de magazine în România! Gigantul care își pregătește intrarea pe piață

HalfPrice a fost lansat în Polonia la începutul lunii mai, în anul 2021. Până în prezent, lanțul s-a extins în 9 țări din Europa Centrală și de Est, însumând peste 100 de magazine. HalfPrice este o companie a Grupului CCC, unul dintre cei mai mari retaileri de încălțăminte și îmbrăcăminte din Europa. CCC operează pe aproximativ 90 de platforme de comerț electronic și deține aproape 1.000 de magazine în 28 de țări. În țara noastră, pe lângă HalfPrice, grupul deține și magazinele CCC, dar și propriile platforme de comerț electronic, epantofi.ro și MODIVO.

”Conceptul nostru de vânzare este OFF-PRICE. Acest lucru înseamnă că oferim cel mai bun raport calitate-preț. Echipa noastră de comercianți și creatori de tendințe colaborează cu mărci și designeri din întreaga lume. Datorită lor, puteți economisi până la 80% atunci când cumpărați produse de la HalfPrice. Aceasta este ceea ce numim o experiență de cumpărături reușită!”, se arată pe pagina brandului

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare