sursa foto:  ziaruldecalafat.ro

Lia Olguța Vasilescu ia atitudine! Sare în apărarea persoanelor neajutorate! Cazul șocant din Argeș

Bugetul.ro prezenta ieri un caz de-a dreptul șocant, care a indignat o țară întreagă. Iată că povestea oripilantă nu a rămas fără urmări, iar ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a intervenit prompt. De altfel, trebuie să recunoaștem că de fiecare dată când a aflat despre astfel de întâmplări, aceasta a luat atitudine poziționându-se de fiecare dată de partea oamenilor, chiar în detrimentul colegilor politicieni.

Un portar, angajat la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Bascovele, instituție PUBLICĂ, aflată în subordinea Consiliului Județean Argeș, a bătut cu bestialitatea mai mulți pacienți, bătrâni și persoane cu handicap. Se întâmpla chiar în prima zi după Paști, iar la mai bine de o săptămână rănile sunt încă vizibile, iar fracturile osoase la fel de dureroase. Directoarea Maria Cîrstea a încercat să îngroape cazul și nu a raportat nici măcar directorului DGASPC, Adrian Macovei, așa cum prevede legea. Puteți citi detaliile întregului caz AICI.

Bugetul.ro a informat și ministerul Muncii despre cele întâmplate la Bascovele și la doar o zi distanță ministrul Lia Olguța Vasilescu a decis să trimită corpul de control de la Agentia Nationala de Plati si Inspectie Sociala, aflată în subordinea ministerului, la fața locului pentru a investiga cele întâmplate și pentru a evita astfel de întâmplări îngrozitoare în viitor. Să nu uităm că persoanele internate în acest centru din județul Argeș sunt oameni cu probleme, care nu au niciun ajutor în afară de cel oferit de statul român.

Citește și…

EXCLUSIV! Scene de groază! Pacienți bătrâni și cu handicap, bătuți măr de un angajat! Cine vrea să îngroape cazul

Lovitură de teatru! Soția lui Petre Roman, încurcată cu un cămătar! Cum s-a ajuns aici

Un gigant global deschide prima sucursală în România: Are o tradiție de un secol

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare