Lia Olguța Vasilescu critică dur propunerile de la nivel înalt: „Ideea e păguboasă și nu va duce la nimic bun”

Lia Olguța Vasilescu critică propunerile luate de DSP Dolj de a solicita  Primăriei Craiova să fie pusă la dispoziția bolnavilor de Covid 19 Maternitatea Filantropia.

 

Aceasta a declarat pe pagina sa de Facebook că:

„Asta ar mai lipsi, sa contaminam si femeile gravide! Pentru bolnavii de Coronavirus sunt puse la dispozitie doua spitale, la Craiova: Spitalul Victor Babes si noul spital municipal, inaugurat in urma cu trei ani, adica 600 de paturi. Va fi nevoie de mai multe paturi? Posibil! La cum arata situatia, da! Ce as face eu? As transforma Centrul Multifunctional sau corpurile acoperite de la stadion in spitale de campanie.

Germania a scos bolnavii de Covid din spitale, fiindca riscul sa se imbolnaveasca si altii de Coronavirus, desi au fost internati pentru alte probleme, este foarte mare. Italia a facut invers: i-a inghesuit pe toti in spitale! Si se vede rezultatul! Coronavirus peste alte boli: moarte sigura! Uitati-va ce se intampla si la Gerota sau la Suceava. Din cauza circuitelor din spitale, un singur bolnav de Covid 19 a contaminat si personalul medical si ceilalti pacienti”.

Vezi și  Se vor lua noi măsuri în România! Ce presupune scenariul 4

Schemele de tratament pentru coronavirus. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Atenție! Persoanele care-și plimbă câinele sau care fac sport nu trebuie să completeze declarația pe propria răspundere! Precizări făcute de Marcel Vela

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare