sursa foto:  gazetadecluj.ro

Lia Olguța Vasilescu face praf Guvernul PNL, după declarațiile premierului Orban: Pun țara în cap mai repede decât ne așteptam

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii și Justiției Sociale, face praf Guvernul Orban, după ce premierul a declarat că majorarea salariului minim i-ar putea afecta chiar pe salariați.

„Ce manelisti! Cica „cresterea salariului minim ii afecteaza exact pe cei carora le creste”, pentru ca si-ar pierde locul de munca! Pai voi ati vazut ca e cea mai mica rata a somajului de dupa revolutie si ca patronii sunt disperati ca nu gasesc muncitori? Cum sa isi piarda locurile de munca angajatii cand piata mai poate absorbi pana la un milion de angajati noi? Incredibil! Astia pun tara in cap mai repede decat ne asteptam… ?‍♀️”, spune Olguța Vasilescu.

„Din 2015 UE ne cere un mecanism și o formulă prin care să întemeiem creșterea salariului minim pe baza unor indicatori obiectivi, adică să nu scoți din burtă, cum s-a întâmplat, creșterea salariului minim. Știți cum e, drumul spre iad este pavat cu bune intenții. De multe ori stabilirea salariului minim se întoarce împotriva celor pentru care măsura este luată, pentru că mulți își pierd locul de muncă dacă salariul minim se duce mult mai sus decât nivelul la care este suportat. Mai mult decât atât, aici trebuie făcute analize serioase, pentru că mărirea salariului minim reprezintă un cost pentru fiecare companie. Sigur că vom crește salariul minim, dar vom crește salariul minim astfel încât să facem bine economiei”, a declarat anterior premierul Ludovic Orban.

Vezi și

USR-PLUS lovește în plin magistrații, polițiștii și militarii! Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare și pensiile ‘specialilor’

EXCLUSIV Circuitul banilor europeni: Dan Barna și ‘filiera’ maghiară. Omul de legătură cu #Rezist

Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare