sursa foto:  stiripesurse.ro

Lia Olguta Vasilescu, reacție după ce a învins fără probleme: Nu am de gând să o mai repet!

Lia Olguța Vasilescu este candidatul care a învins la Primăria Craiova. Duminică seara, Olguța Vasilescu a oferit o primă reacție, după ce a câștigat fără probleme un nou mandat de primar.

„N-aș spune că suntem înfrânți pentru că noi am reușit să recâștigăm Craiova după ce ultimele două dăți, atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale, am pierdut. De data aceasta suntem pe primul loc și la Consiliul Local și la Consiliul Județean. Și la primar, și la președintele Consiliului Județean. Colegul meu, Cosmin Vasile, este deja cu mandatul în buzunar„, a afirmat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Cât despre înfrângerea Gabrielei Firea la București, aceasta a spus:

Cred că va trebui să-l punem pe domnul Dâncu să facă un studiu din care să aflăm de ce a pierdut PSD-ul. Pentru mine era previzibil să pierd câteva procente pe Craiova pentru că mi s-a reproșat foarte mult în această campanie electorală faptul că în 2016, după ce am câștigat alegerile cu 60% am preferat să plec în parlament.

Este foarte adevărat că între timp am reușit să câștigăm pentru Craiova drumul expres Pitești – Craiova, ca să nu mai vorbim de realizările din mandatul meu de ministru. Dar a contat foare mult pentru alegători această greșeală. Nu am de gând să o mai repet. În următorii 4 ani voi rămâne primarul Craiovei”, a spus Olguța Vasilescu.

Vezi și

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare