Lider politic, critici dure la adresa lui Paleologu și CTP după ce aceștia au reacționat împotriva protestatarilor din Piața Victoriei

Liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a lansat un val de critici dure asupra lui Theodor Paleologu și a jurnalistului Cristian Tudor Popescu, deoarece aceștia au criticat dur protestatarii din Piața Victoriei care au ieșit pentru a protesta împotriva măsurilor luate de Guvernul României pentru perioada stării de alertă.

”ARAFAT, RAFILA ȘI VOI, MEDICII, NU VĂ LĂSAȚI MANIPULAȚI, NU INTRAȚI ÎN NAZISM! CTP – IDIOTUL, PALEOLOGU – CIOCOIUL! INSTALAREA DICTATURII MEDICALE, CEA MAI SINISTRĂ DIN ISTORIE!

Ieri a avut loc o manifestație în Piața Victoriei, la care au participat cam trei sute de oameni: printre care intelectuali de primă mână, avocați, teologi și politicieni. Protestând că starea de urgență și ordonanțele civile și miltare ale lui Orban și Iohannis au fost neconstituționale, adică au încălcat democrația, drepturile și libertățile fundamentale!

Pericolul de infectare a fost extrem de mic, manifestația având loc în aer liber și mulți dintre participanți respectând distanța socială. Portul măștilor nu este obligatoriu în aer liber, potrivit legii. Infinit mai periculoase sunt spațiile închise din super-marketuri, unde oamenii stau unul lângâ altul la raft, sau cei care se îngrămădesc prin piețe. De ultimii nu zice nimeni nimic, fiind o realitate cotidiană generalizată.

Dar, pentru că manifestația din Piața Victoriei i-a enervat pe Iohannis, Orban și PNL, a început diversiunea. Primii care au fost aruncați la gâtul protestatarilor: MEDICII! Au fost luați prin telefoane de televiziuni și au început și ei… SĂ MINTĂ, crezând că fac bine! Am văzut declarațiile lui Arafat, Rafila, dar și a multora deveniți peste noapte vedete tv…, ce le mai place! Și ce-mi ziceau? Că e mare pericol de infectare, că vor muri oameni, că protestatarii contestă existența pandemiei, că de ce nu poartă mască! Nimic din toate acestea! Nea Arafate, nea Rafila, neicușorilor, de când ați dat cu nasul de POLITICIENI n-ați învățat nimic, că vă pot manipula, sau VĂ PLACE? De ce-ați MINIȚIT că protestatarii nu știu despre pandemie, că pericolul de infectare produs era foarte mare? Pe lângă unii prezenți în Piață sunteți niște ANALFABEȚI! Dar când a fost cu AEROPORTUL DE LA CLUJ, cu sparangheliștii, de ce n-ați spus? Acolo era cu mult mai grav!

Apoi, din amvon, au venit securicii, mulți, mulți, câtă funză și iarbă. Mințind la fel. Doar două nume: CTP idiotul și Paleologu ciocoiu – cu spume la gură, cu creierii încețoșați de MINCIUNĂ, OBRĂZNICIE ȘI SLUGĂRNICIE! Vai mama voastră, vânztori de conștiinșă, trădători ai nației! Nu i-am văzut cu ochii scoși din cap când în Germania și SUA au protestat zilele trecute sute de mii de oameni împotriva restricțiilor, fără măști și fără distanță socială!

A mai fost DICTATURĂ MEDICALĂ LA NAZIȘTI! Tot în numele ”științei medicale” au fost asasinați milioane de evrei, ruși și alții – că ar fi fost DIN RASA INFERIOARĂ! Medicii au fost complici și criminali!

Două mesaje, unul către MEDICI: nu vă mai lăsați manipulați să fie instaurată dictatura medicală, APĂRAȚI LIBERTATEA! Al doilea, către statul paralel sângeros și media vândută: RIDICAȚI PICIORUL de pe grumazul democrației și Constituției: cine seamănă vânt, culege furtună, nu toți ne vom pleca frunțile sub tirania voastră!,” a scris Aurelian Pavelescu pe profilul său de Facebook.

Citește și:

Un nume greu din politică încearcă să își ascundă șpăgile de autorități, dar acestea închid ochii

EXCLUSIV Guvernul Orban, lovitură pentru angajații din SRI, SPP, STS, militari, jandarmi și pompieri! Dumitru Coarnă: ‘Le-a amputat din drepturi’

Ordonanța de Urgență a fost aprobată azi! Vești uriașe pentru zeci de mii de polițiști! Anunțul făcut de Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare