sursa foto:  Facebook.com

Lider PSD, despre conceptul patriotismului economic: ‘Este principalul obiectiv al viitoarei guvernări a lui Marcel Ciolacu’

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat despre conceptul patriotismului economic din programul de guvernare al PSD că înseamnă schimbarea percepţiei asupra felului în care dezvoltăm economia.

Social-democratul a precizat că patriotismului economiceste principalul obiectiv al viitoarei guvernări a lui Marcel Ciolacu”.

Purtătorul de cuvânt al PSD a afirmat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, că patriotismul economic, conceptul pe care PSD vrea să îl implementeze în noua guvernare înseamnă schimbarea percepţiei noastre asupra felului în care dezvoltăm economia, trecerea de la o economie de consum la una de producţie, de reîntregire a lanţurilor valorice în România.

Importăm foarte multe produse agroalimentare şi din păcate importăm şi inflaţie. Cum putem să luptăm cu inflaţia, cu creşterea preţurilor, este principalul obiectiv al viitoarei guvernări a lui Marcel Ciolacu. Obiectivul poate fi atins şi prin dezvoltarea capacităţilor de producţie, de produse agroalimentare româneşti”, a spus Oprea.

El a menţionat că îşi propun să promoveze programe prin fonduri europene, pentru domenii competitive, în domeniul agroalimentar sau domeniul materialelor de construcţii.

”Vor fi programe care să sprijine producătorii de materiale de construcţii din România

Există şi vor fi aceste programe care vin să sprijine producătorii de materiale de construcţii din România, prin diverse forme de sprijin, care vor fi într-o schemă de ajutor de stat”, a explicat el, conform news.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare