Liderul PNL face dezvăluiri: ‘O încălcare flagrantă a democrației’! Cum ajung primarii să câștige alegerile

Liderul deputaților PNL, a declarat modalitatea prin care primarii își facilitează câștigul, în mod fraudulos. 

Florin Roman, a declarat că în unele comunități mai mici primarii ajung să câștige alegerile cu ajutorul celor care primesc vize de flotant, „o încălcare flagrantă a democraţiei”.

„Atunci când sunt alegeri, cu două luni, trei luni de zile înainte, numărul vizelor de flotant creşte spectaculos faţă de o lună normală a anului. Este foarte clar, pentru cine trăieşte în România reală, că acest lucru înseamnă, de fapt, o încălcare flagrantă a democraţiei şi de foarte multe ori sunt situaţii de primari care sunt stabiliţi doar în baza ajutorului pe care îl obţin în urma acestor vize de flotant”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, Florin Roman.

„Acolo unde sunt mulţi beneficiari ai ajutorului social, angajaţi ai primăriei şi cu câţiva flotanti făcuţi peste noapte, iacătă că a câştigat primăria. Nu e normal şi nu e sănătos pentru orice democraţie”, a mai spus Roman.
Vezi și:

Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

Veteranul de război Emil Vețeleanu (101 ani), despre 23 august 1944: Influența rusească a dus la arestarea Mareșalului Antonescu

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare