sursa foto:  Jurnal din Romania

Liderul PSD Teleorman rupe rândurile și îi atacă pe Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă: ‘Un blestem’

Liderul PSD Teleorman, Adrian Gâdea, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, se delimitează de perioada în care Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă aveau funcții importante de partid și în stat.

Gâdea compară perioadă respectivă cu un „blestem” căzut asupra județului, care a alungat investitorii din zonă.

Poate a fost un blestem pentru acest judeţ. Poate mulţi s-au ferit, ţinând cont de scandalurile de presă şi de toată tevatura care s-a făcut în jurul Teleormanului, mai ales în perioada în care Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă au ocupat acele poziţii de demnitate publică.

Şi trebuie să ne aducem aminte cum era hulit acest judeţ de unii şi de alţii, care nu aveau nicio legătură cu acest judeţ. Poate a fost un blestem, poate s-au temut, repet, din cauza scandalurilor de presă, a tevaturii care s-a făcut în jurul acestui judeţ special în perioada în care cele două persoane au ocupat poziţii de demnitate”, a afirmat Gâdea, conform epochtimes-romania.com.

Mai mult, Gâdea a anunțat că atât el, cât şi colegii săi vor sprijini persoanele care doresc să investească în judeţul Teleorman.

Să vină investitorii în judeţul Teleorman şi eu vă asigur că vor fi sprijiniţi şi de mine şi de către colegi. Să terminăm cu zvonurile astea, că a vrut nu ştiu ce firmă să investească şi nu i s-a permis, că nu ştiu cine a vrut să investească şi nu i-a permis. […] Eu nu pot să spun acum ce voi face în mod concret, pentru că aş minţi. În primul rând, să vedem ce doreşte persoana respectivă să realizeze la nivelul judeţului şi de la asistenţă tehnică, juridică şi de orice altă natură în obţinerea, în producerea anumitor documente, autorizaţii, avize, sigur, raportându-mă la lege, până la acordarea anumitor facilităţi”, a adăugat Gâdea.

Vezi și

Solicitare urgentă a lui Cozmin Gușă: Să fie audiată ‘mâna dreaptă’ a fostului șef SRI și să înceapă ancheta internă

Revoltător! Facultatea de Medicină, raiul celor privilegiați. Accesul se face cu doar câteva mii de euro

‘Omul nou’ pe care Alianța 2020 vrea să-l facă primar! A fost viceprimar PNL, înainte de a fi ‘racolat’ de USR, și a ‘gustat din plin’ contracte cu statul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare