sursa foto:  turism-blog.ro

‘Litoralul pentru toți’! Cât vor plăti turiștii pentru o noapte de cazare

La final de sezon estival, hotelierii de pe litoral pregătesc  promoțiile de toamnă . Programul „Litoralul pentru toti” aduce reduceri substantiale pentru turistii care vor sosi la mare dupa 31 august si vor sta cel putin 6 zile.

Mii de locuri vor fi puse la dispozița turiștilor, iar preţurile pornesc de la 45 de lei pe noapte, la un hotel de două stele.Primii turişti sunt aşteptaţi să ajungă pe litoral  prin programul „Llitoralul pentru  toti” chiar din prima zi a lunii septembrie.

Tarifele pentru cazare pornesc de la 200 de lei  de persoană, la un hotel de două stele, pentru întreg sejurul şi pot merge până la 400 de lei, dacă vorbim de hotelurile de 4 stele  din sudul litoralului.  Ideea unui sejur la tarife reduse le surâde romanilor. Mulți dintre cei care aleg aceasta perioada spun că au parte de o vacanţă reuşită pe bani puţini.

Acesta nu este singurul program prin care hotelierii de pe Litoral  vor să își atragă clienții în extrasezon. Au oferte dedicate seniorilor, dar şi familiilor care au  copii.

Vremea se anunță și ea frumoasă la început de septembrie cu temperaturi de peste 25 de grade celsius în aer și 20 în apa marii.

Vezi și: Vârsta de pensionare se schimbă pentru anumiți români! Cine sunt cei vizați

EXCLUSIV Transfer de trupe în Poliția Română! Medicii veterinari devin polițiști

Caracatița rubedeniilor din Primăria Iași, condusă de Mihai Chirica: 51 de familii angajate în instituție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare