sursa foto:  gsp.ro

Liviu Dragnea, amenințat cu moartea! Vâlcov face dezvăluiri ” Presiunile sunt enorme, de la amenințări cu moartea, la șantaj..”

Darius Vâlcov, consilierul pe teme economice al premierului, a declarat pentru DC News că Liviu Dragnea a fost amenințat cu moartea, iar  presiunile la care este supus, atât el cât și premierul sunt enorme.

„Când vine o echipă, când vine un preşedinte şi spune stop acestor înţelegeri, trebuie să-l distrugi, dacă se poate şi pe el, şi primul-ministru, şi echipa care-l susţine. Pentru că Liviu Dragnea vine şi spune foarte clar că nu face aceste înţelegeri. Vreau să construiesc pentru această ţară. Tăriceanu, ALDE, vin şi spun noi mergem cu această construcţie. Deranjăm şi deranjează enorm de mult. Şi numai eu ştiu presiunile care sunt. Poate mai ştiu şi alţii. Presiunile la care sunt supuşi şi preşedintele Dragnea, şi doamne premier, şi preşedintele Tăriceanu. Presiunile sunt enorme, de la ameninţări cu moartea până la şantaj la familie până la discreditare. Eu nu, dar preşedintele Dragnea da ( a fost ameninţat cu moartea -n.r.)”, a declarat Darius Vâlcov.

Citește și:Se rupe Simona Halep de Darren Cahill? Salariul colosal al antrenorului „Reginei Lumii”

SURSE! Lupte grele la vârful PSD! Când i s-ar putea decide viitorul Vioricăi Dăncilă și ce atu are actualul premier

SONDAJ. Lovitură în plin pentru Liviu Dragnea! Ce părere au românii despre noua Lege a pensiilor

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare