sursa foto:  Jurnal din Romania

Liviu Dragnea, mesaj pentru Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă! ‘M-a deranjat foarte mult’

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, într-un interviu acordat Ancăi Alexandrescu, la Realitatea PLUS, că l-a deranjat foarte mult când Viorica Dăncilă a afirmat, în campania pentru prezidențiale, că nu-l va grația.

Potrivit lui Dragnea, avea de gând să-i spună că n-are de gând să-i scrie nici ei, nici lui Klaus Iohannis, pentru a fi grațiat.

M-am abținut foarte mult să și trimit eventual o postare și știi că mi-ai spus să nu intervin în campania de la prezidențiale. Ce m-a deranjat foarte mult vorbind despre faptul că nu mă va grația. Probabil că erau reporteri care erau rugați de consilieri.

Doream să îi spun atunci că n-am să îi scriu nici ei, nici lui Klaus Iohannis că n-am să scriu o cerere de grațiere. O cerere de grațiere o face un om vinovat, ori eu n-am fost adus aici pentru că sunt vinovat.

Nu-mi era foarte ușor, nu mă uitam pe presă, dar auzeam discuții între colegi aici.”, a afirmat Liviu Dragnea.

Vezi și

Scandal de proporții! Zeci de mii de cadre medicale încasează bani stând degeaba, iar pacienții mor în fața spitalelor

Ludovic Orban i-a ‘furat’ blonda lui ‘Grindă’! Mișcare importantă în aparatul guvernamental: După ce a contribuit cu 300.000 de euro, Ana Maria Dimitriu a ajuns consilierul premierului

Consilier din Guvernul Orban, implicat în afacerea abatoarelor germane. Influențele puterii politice în exportul de forță de muncă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare