sursa foto:  B1.ro

Liviu Dragnea, reacție după apariția stenogramelor cu Irina Tănase: Este sub demnitatea mea de bărbat

Astăzi au apărut o serie de stenograme referitoare la modul cum l-ar fi înșelat Irina Tănase pe fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat în această seară cum comentează, Dragnea a replicat că nu intră în acest joc, pentru că este sub demnitatea lui de bărbat.

Pai de ce trebuie sa comentez eu? Poate sa apara orice , am spus-o si aseara: eu cand iau decizii, le iau asumat, le iau ca sa fie mai bine, atat mie cat si celorlalti implicati, si ma tin de ele. Eu nu imi discut viata privata si nu imi spal rufele in public in modul asta. Nu am facut-o niciodata, credeti-ma. Si nu am mare respect, in general, pentru oamenii care fac asa ceva. Nu imi sta in caracter. Orice ar mai aparea, reactia mea va fi tot asta: sunt un om cu educatie, am respect pentru viata privata a oamenilor si nu o sa ma vedeti pe mine vreodata punandu-mi mainile in sold si comentand relatiile nimanui. Implicit, nici pe ale mele. Din punctul asta de vedere, poata sa apara un serial intreg, eu nu intru in acest joc pentru ca este sub demnitatea mea de barbat, de om cu educatie, de om politic. 

In acelasi timp, va repet ce am spus aseara: eu sunt sigur ca  aceste lucruri nu pun nici paine pe masa romanilor, nici nu le platesc facturile la curent si gaze, nici nu scad pretul carburantului la pompa. Astazi, de ziua Constitutiei, trebuia sa vorbim despre halul in care a fost calcata in picioare legea fundamentala a tarii de insusi presedintele Romaniei. Trebuia sa vorbim despre valul 5 al pandemiei. Trebuia sa vorbim despre noul val de scumpiri anuntat de la 1 ianuarie: la curent si la carburanti, pentru ca guvernul majoreaza accizele la carburanti. Nu despre ce apare in presa tabloida, ca sa mute atentia de la ce se intampla cu adevarat in tara. De aceea, eu am sa fac ce m-ati vazut facand si pana acum: o sa ma ocup, impreuna cu Alianta Pentru Patrie, de problemele romanilor. Nu de scandaluri, nu de fake-uri, nu de cancan. Eu nu sunt construit asa.”, a spus Dragnea, pentru corectnews.com.

Vezi și Stenograme. Liviu Dragnea, îngenuncheat! Irina Tănase, către presupusul amant: ‘Ți-e dor de ț@#&le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f@#$i un pic’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare