sursa foto:  facebook

Loredana Chivu s-a cuplat cu un fiu de politician milionar! Cine este acesta

Asistenta „păcătoasă” Loredana Chivu, care și-a crescut considerabil notoritatea datorită show-ului prezentat de Dan Capatos pe Antena 1 a vrut să se sinucidă în urmă cu câteva săptămâni din cauza unei decepții în dragoste. Aceasta a înghițit un pumn de somnifere după ce iubitul a înșelat-o și a părăsit-o. Nu a fost prima experiență de acest gen, dar este bine că blond își revine rapid din depresie.

Ea a mers în Mamaia în mini-vacanța de 1 Mai și a luat toate cluburile la rând. Cel mai mult a stat în Nuba, unde s-a cuplat cu un tânăr milionar, fostul iubit al Danielei Crudu, potrivit cancan.ro. Este vorba despre Radu Maricuța, în vârstă de doar 24 de ani, fiul fostului primar din Șelimbăr, Sibiu, unul dintre cei mai bogați edili din România.

Radu va moșteni două imobile, palatul din Șelimbăr, un spațiu comercial din localitatea Sadu, acțiuni de 417.317,5 lei, obiecte de artă și ceasuri care valorează 471.000 de euro, dar și o herghelie formată din cai de rasă. La cum arată astăzi lucrurile, junele Măricuța nu pare capabil să sporească averea familie, dar este bine că are totuși de unde să cheltuiască.

Citește și…

Total neașteptat! Unde au lucrat părinții Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Reușită de senzație pentru medicina românească! Anunțul doctorului Narcis Copcă

Un gigant american intră la rupere: Ce va inaugura luna aceasta în România

Declarație bombă a Liei Olguța Vasilescu! Salariile uriașe ale medicilor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare