pegas

sursa foto:  reporterntv.ro

Un gigant american intră la rupere: Ce va inaugura luna aceasta în România

Un gigant american a intrat în forța pe piață. Luna aceasta, Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, va inaugura al doilea centru de dezvoltare al companiei din România, care va avea sediul în clădirea Globalworth din Pipera.

Fondatorul Amazon, cu o avere de 100 de miliarde de dolari, va deschide noul sediu în data de 9 mai. România este cuprinsă în noul plan de extindere al colosului.

Sediul se află în clădirea A a Globalworth Campus. Clădirea are 12 etaje și o suprafață de 29.000 mp.

Amazon mai are un centru de dezvoltare în Iași. Acesta are patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services şi Digital Imaging, şi un total de aproape 1.000 de angajaţi.

“Amazon a deschis recent un nou centru de inginerie în Bucureşti, România. Acest birou găzduieşte deja mai multe echipe de ingineri care lucrează la dezvolrarea sistemelor de operare, a platformelor de virtualizare şi a tehnologiilor de reţea care stau în spatele serviciilor web ale Amazon (Amazon Web Services – AWS). Echipele livrează elemente cheie ale fundaţiei tehnice pe care sunt construite AWS şi Amazon. Inovăm constant tehnologiile de cloud computing pentru a îmbunătăţi competitivitatea AWS şi experienţa clienţilor noştri”, conform anunţului publicat pe portalul de recrutări al Amazon

Pentru noul sediu, compania va recruta cel puţin 1.300 de angajaţi.

Vezi și Declarație bombă a Liei Olguța Vasilescu! Salariile uriașe ale medicilor

Mărturisirile Zoiei! Ce au discutat părinții săi, soții Ceaușescu, înainte de moarte

Boala care netratată poate duce la un cancer netratatbil! Renumitul doctor Adrian Streinu Cercel cere să facă aceste analize toți cei născuți după 1990

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare