sursa foto:  Jurnal din Romania

Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă, președinte PSD, ar putea veni chiar de la fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, aflat acum după gratii.

Dragnea cere din închisoare ca PSD să fie dizolvat, folosind ca argument condamnarea de 3 ani și 6 luni, pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Totodată, Liviu Dragnea le solicită judecătorilor să anuleze și desemnarea Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD.

Fostul lider al formațiunii social-democrate s-a lovit deja de refuzul primei instanțe, Tribunalul București, însă a contestat decizia la Curtea de Apel, iar astăzi această instanță trebuie să analizeze solicitarea lui, informează Digi24.ro.

Mai exact, Liviu Dragnea se foloseşte de condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive şi spune că dacă PSD Teleorman a menţinut angajarea celor două femei, angajare care a dus la pedepsirea sa, înseamnă că şi PSD Teleorman a participat, de fapt, la infracţiunea pentru care el a fost închis. În plus, el adaugă că dacă PSD Teleorman a greşit, tot partidul a greşit.

Dragnea susţine că PSD Teleorman a cauzat un prejudiciu Direcţiei pentru Protecţia Copilului pentru că le-a ţinut pe cele două angajate în acte şi că, astfel, PSD Teleorman ar trebui dizolvat.

Vezi și

Lege cu dedicație pentru șefii din Poliție! Vârsta de pensionare sare la 62 de ani

Noi detalii bombă ies la iveală! Cine este procurorul DNA care a închis dosarul lui Dan Barna

EXCLUSIV Majorare de 75%. Guvernul Dăncilă a ‘umblat’ la indemnizațiile foștilor deținuți politic

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare