sursa foto:  click.ro

Lovitură de teatru! Celebru milionar român pe punctul să-și piardă toată averea – despre cine este vorba și cum a ajuns aici

Dezastru total pentru un controversat milionar român, care este acum pe punctul să-și piardă întreaga avere. Este vorba despre Costică Constanda, implicat în celebrul scandal ”Parcul Bordei” în care Primăria Generală a fost obligată la despăgubiri 168 de milioane de euro! Într0un final, Constanda a făcut o înţelegere cu municipalitatea şi a primit în compensaţie un teren extrem de valoros de sub ”Satul Francez” şi mai multe vile construite pe acesta, scrie CANCAN.RO.

Nu cu mult timp în urmă, Constanda a primit o lovitură năucitoare de la judecători. Aceștia au admis Băncii Piraeus să-i execute silit averea în contul unei datorii de… 54 de milioane de euro!

Vezi și Uluitor! Un înalt oficial al Consiliului European șterge pe jos cu Antena 3 și România TV

Alertă maximă! Ce au găsit cei de la APC în brânza vândută la magazine – PERICOL pentru sănătate

În urmă cu patru luni, televiziunile ”vuiau” că stăpânul ”Satului Francez” (cel mai scump cartier rezidenţial din Bucureşti, un soi de Beverly Hills al României) va fi executat silit pentru o altă datorie de ”numai” 43 de milioane de euro. Atunci s-a afirmat că este cea mai mare executare silită admisă vreodată în România.

Zilele trecute însă, mai exact la sfârşitul lunii iunie, o altă instanţă (Judecătoria Sectorului 1) a stabilit un nou ”record”.

Întreaga poveste pe CANCAN.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare