sursa foto:  digi24.ro

Lovitură de teatru în privinţa decesului lui Ilie Balaci! Lorena Balaci face o dezvăluire incredibilă

Lovitură de teatru în privința celor petrecute după decesul fostului mare fotbalist Ilie Balaci! Fiica „Prințului”, Lorena Balaci, l-a criticat pe ministrul Sănătății, Sorina Pintea, pe motiv că a declanșat ancheta la Serviciul de Ambulanță Județeană Dolj, invocând că familia a solicitat acest lucru. Ilie Balaci a murit, duminică, la 62 de ani, din cauza unui atac de cord.

Sorina Pintea a declarat pe 22 octombrie, la Digi24, că a declanșat o anchetă la SAJ Constanța „după suspiciunile familiei pe care le-am aflat din presă”.

„Ce prostii a putut spune doamna aceasta. Noi, familia, n-am cerut nicio anchetă. Dacă i-aş întâlni pe doctorii aceia de la SMURD, i-aş strânge în braţe şi le-aş mulţumi. Au făcut tot ce s-a putut. Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-şi facă reclamă, să se spună că munceşte. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. Nici măcar nu cred că ştie cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie. (…) Oamenii ăia s-au luptat două ore cu Dumnezeu, ca să-l ţină pe tata pe lumea asta! Au făcut tot ce a fost omeneşte posibil”, a precizat Lorena Balaci, pentru Libertatea.

Vezi și Schimbare radicală în procedura de divorț! Documentul a fost publicat azi în Monitorul Oficial

Unde a lucrat soția lui Augustin Lazăr și ce pensie grasă are

ANAF a făcut anunțul! Cei care locuiesc în chirie sau care și-au închiriat apartamentul sunt vizați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare