sursa foto:  Poliția Română

Lovitură de teatru! Ordin MAI: Polițiștii vor mai primi circa 250 de lei încă trei luni! A fost prelungită plata normei echipament până în octombrie 2022

În luna iulie, polițiștii trebuiau să rămână fără norma de echipament, conform deciziilor factorilor decidenți. Ei bine, la nivelul Ministerului de Interne, se pregătește acum un Ordin prin care să se prelungească plata normei de echipament cu încă trei luni.

Norma de echipament este de aproximativ 250 de lei, mai precis 235 de lei, după cum, a declarat, pentru Bugetul.ro, Vasile Zelca, președintele SNPPC.

Vezi și EXCLUSIV Polițiștii trag un semnal de alarmă, după creșterea salariilor anunțată de Coaliție! Riscă să aibă venituri pe minus, începând cu luna iulie

Acum, SNPPC susține că în urma solicitărilor sale și ale SIDEPOL, după o negociere ce a avut loc săptămâna trecută, la Ministerul de Interne, șefii MAI s-au răzgândit.

Astfel, până la distribuirea efectivă a noilor uniforme, polițiștii vor mai încasa până în octombrie norma de echipament.

SNPPC: „Unul din subiectele abordate a fost prelungirea plății normei de echipare până la distribuirea efectivă a noii uniforme”

„În urma solicitărilor SNPPC și SIDEPOL din ultimul timp, săptămâna trecută a avut loc o întâlnire cu conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Unul din subiectele abordate a fost prelungirea plății normei de echipare până la distribuirea efectivă a noii uniforme.

În urma acestor demersuri se pare că se pregătește ordinul MAI care va prelungi plata normei de echipament cu încă 3 luni de zile”, transmit sindicaliștii.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare