sursa foto:  Facebook

Lovitură de teatru! Tudorel Toader susține că nu el se află în spatele Legii recursului compensatoriu – Pe cine dă vina

Lovitură de teatru în privința Legii recursului compensatoriu! Deși i se reproșează că a eliberat criminali și violatori, prin Legea recursului compensatoriu, Tudorel Toader susține că actul normativ nu-i aparține.

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a redistribuit, pe pagina de socializare, o postare în care amenință ziare.com, dezicându-se de Legea recursului compensatoriu.

Mai mult, Toader susține că această lege îi aparține Guvernului Cioloș și că a fost modificată, în mod substanțial, de parlamentari. El precizează că „MJ a dat aviz negativ modificarilor parlamentare” și că „Mj a sustinut neconstitutionalitatea proiectului de lege”.

„Hotarat lucru – gazeta electronica ziare.com isi doreste sa fie chemata in judecata, pentru a intelege ca trebuie sa se documenteze inainte de a scrie ceva !
Repetam spre a se intelege !
Legea privind recursul compensatoriu a fost initiata de catre Guvernul zis tehnocrat si modificata, in mod substantial, de catre parlamentari.
MJ a dat aviz negativ modificarilor parlamentare.
Mj a sustinut neconstitutionalitatea proiectului de lege !
Intrebare – oare ce motive are ziare.com de sustine un astfel de neadevar ?”, a scris, pe Facebook, Toader.

Vezi și

Nebunie în cazul Caracal! O adevărată răsturnare de situație: Alexandra și Luiza, în casa lui Dincă în același timp

EXCLUSIV Ies la suprafață informații-cheie, după ce Poliția s-a lăudat cu acțiunile desfășurate: Un singur control făcut la gigantul local și ăla în 2011

Vești uriașe! Mii de români se pot pensiona mai devreme

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare