sursa foto:  podul.ro

Lovitură dură pentru Codrin Ștefănescu! Fostul membru PSD, Ana Birchall, contraatacă: Ce om mic care se crede mare!”

Ana Birchall și Codrin Ștefănescu au schimbat replici dure pe facebook, după ce fostul secretar general al social-democraților a fost chemat la DIICOT. „Și nu luați în seamă criticile răutăcios-securistoide de tip Birchall!” a scris Codrin Ștefănescu.

În replică, fostul membru PSD, Ana Birchall, a scris : Observ că mă atacă Codrin Ștefănescu! Ce penibil! Ce om mic care se crede mare!

”Sunt absolut sigur că și ancheta de la Reșița se va finaliza curând. Și toți colegii mei din PSD Caraș își vor dovedi nevinovăția. Și cu această ocazie, vor înțelege toți că legislația privind activitatea partidelor politice mai trebuie îmbunătățită. Le doresc să fie uniți, curajoși și loiali oamenilor care i-au votat. Sunt convins că vor câștiga iar și alegerile locale și cele parlamentare. Și nu luați în seamă criticile răutăcios-securistoide de tip Birchall!” a scris Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, pe Facebook.

”Asemenea persoane se pare că nu vor înțelege niciodată să respecte că justiția se face în sala de judecată (pe baza probatoriului existent la dosar) nu la TV! Ce vânătoare? Ce atâtea văicăreli și victimizări aiurea? Ai fost citat, mergi frumos și dai declarații fără tam-tam și istericale! Simplu… așa funcționează în orice stat normal!” a scris Ana Birchall, pe Facebook, unde a mai precizat că plângerea a fost făcută de un fost președinte executiv al PSD.

După mesajul de mai sus al lui Codrin Ștefănescu, Ana Birchall a scris, în replică: ”Observ că mă atacă Codrin Ștefănescu! Ce penibil! Ce om mic care se crede mare!” potrivit dcnews.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare