sursa foto:  dcnews.ro

Lovitură pentru partidul lui Traian Băsescu: De către cine a fost executat silit

Lovitură pentru Partidul Mișcarea Populară. Acesta a fost executat silit pentru suma de 3.582,76 lei. Mai mult, acum, partidul lui Traina Băsescu trebuie să plătească și penalități în valoare de 3.808,47 lei.

Filiala Cluj a fost executată silit de Compania de Transport Public din Cluj-Napoca, aflată în subordinea primăriei conduse de Emil Boc, pentru neplata deplasării Cluj-București și retur la mitingul anti-acciză din 15 martie 2014.

Partidul nu a plătit 3.582 de lei, cât a costat transportul tur-retur pe ruta Cluj-București al membrilor filialei clujene care au participat la mitingul din 15 martie 2014. Acum are de plătit și penalități de 3.800 de lei.

Potrivit actualului președinte PMP Cluj, Vasile Cristian Lungu, este executată fosta filială, care a funcționat cu CIF-ul (cod de identificare fiscală) din București, actuala filială având CIF propriu. Fosta filială a fost condusă de Adrian Gurzău, finul Elenei Udrea, care între timp a fost condamnat într-un dosar de corupție.

Înainte de executarea silită, CTP Cluj-Napoca a dat în judecată PMP și a câștigat în noiembrie 2017 procesul. „Obligă pârâtul la plata în favoarea reclamantei a sumei de 3.582,76 lei reprezentând contravaloare prestări transport de persoane neachitate, precum și la plata sumei de 3.808,47 lei reprezent’nd penalități de întârziere calculate până la data de 16.03.2017”, se arată în sentință.

Pentru că PMP nu s-a conformat de bunăvoie, CTP a apelat la un executor judecătoresc și a obținut încuviințarea executării silite în instanță printr-o încheiere civilă recentă.

Vezi și Victor Ponta dă în judecată un cunoscut centru comercial: Ce daune uriașe cere și pentru ce

Toți șoferii care utilizează telefonul în timp ce conduc sunt vizați: Ce lovitură li s-a pregătit

EXCLUSIV! Gabriela Firea nu se aștepta la asta! Ce fac bucureștenii cu voucherele ei

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare