sursa foto:  cancan.ro

Victor Ponta dă în judecată un cunoscut centru comercial: Ce daune uriașe cere și pentru ce

Victor Ponta dă în judecată un cunoscut centru comercial. Liderul Pro România cere daune uriașe pentru atac la persoana si defaimare din cauza unor clipuri care au rulat pe monitoarele din respectivul magazin.

Potrivit profit.ro, pe monitoarele din Unirea Shopping Center (USC) au apărut sintagmele „Ei vor sa puna mana pe noi” și „Romania Libera in pericol”, alaturi de imagini cu Victor Ponta și alte persoane.

Reprezentanții Unirea susțin că respectivele monitoare se inchiriaza si ca nu pot controla informatiile afisate.

„Prin intampinarea facuta, USC a aratat ca acele monitoare se inchiriaza pentru mesaje publicitare sau de informare catre terti si nu are niciun control asupra informatiilor afisate, lucru stipulat si in contractul de inchiriere, unde se mentioneaza clar ca responsabilitatea pentru acuratetea sau continutul mesajelor afisate apartine exclusiv beneficiarului (celui care inchiriaza spatiul media) . Astfel, in perioada in care au rulat, acele filmulete au fost emise dupa semnarea unui contract intre USC, ca si prestator, si Theta Proficiency SRL, in calitate de beneficiar”, au transmis acestia.

Până în acest moment, Victor Ponta nu și-a exprimat punctul de vedere.

Vezi și Toți șoferii care utilizează telefonul în timp ce conduc sunt vizați: Ce lovitură li s-a pregătit

EXCLUSIV! Gabriela Firea nu se aștepta la asta! Ce fac bucureștenii cu voucherele ei

EXCLUSIV! Planul magistral de la Cotroceni! Dragnea pe făraş. Rolul lui Florian Coldea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare