sursa foto:  stirilekanald.ro

Lucian Bode lasă de înțeles că autorul crimei de la Arad a părăsit țara! ‘Structurile noastre sunt în contact cu partenerii externi’

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a lăsat de înțeles, într-o declarație de presă, că autorul crimei de la Arad a părăsit țara.

Lucian Bode anunță că structurile MAI sunt în contact cu partenerii externi, pentru strângerea de date și pentru întocmirea unui portofoliu de posibili autori.

Parchetul General coordonează ancheta de la Arad.

Structurile noastre sunt în contact cu partenerii externi, pe strângerea de date, legate de cazuistică, legat de un portofoliu de posibili autori.

În același timp, am implicat sub coordonarea inspectorului general al IGPR, chestorul Benone Matei, toate structurile MAI, pentru a livra tot ceea ce procurorul de caz solicită vis-a-vis de cazul de la Arad. Date concrete nu pot să vă ofer. Cercetările continuă”, a afirmat, marți, Bode.

În luna mai, omul de afaceri Ioan Crișan a fost executat în stil mafiot, în parcarea unui supermarket din Arad, după ce i s-a pus o bombă la mașină.

Vezi și

EXCLUSIV Prima reacție a Ralucăi Turcan, după ce un ministru USR-PLUS a cerut modificarea formulei de calcul a pensiilor militarilor și polițiștilor

Alina Mungiu-Pippidi intră la rupere în privința PNRR-ului: E scris de asemenea repetenți, care s-au opus sistematic ani de zile eforturilor de a-i educa

Un prim semnal din Guvern că se va umbla la pensiile militarilor, polițiștilor și lucrătorilor din Servicii! Raluca Turcan, contrazisă!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare