sursa foto:  playtech.ro

Ludovic Orban: ‘Nu există niciun risc în procesul de vaccinare, reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață normală’

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că a luat decizia de a se vaccina  împotriva SARS-CoV-2,  pentru a transmite românilor că nu există niciun risc şi este singura cale de a reveni la o viaţă normală. El a transmis că cantitatea de vaccinuri disponibilă pentru România va creşte în timp.

„Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare şi că vaccinarea cetăţenilor români reprezintă singura cale pentru a reveni la o viaţă normală, pentru a putea relua procesul de creştere economică şi pentru a putea să ne reluăm viaţa în condiţii de normalitate”, a spus Orban.

El a adăugat că această campanie de vaccinare este „fundamentală pentru evoluţia ulterioară a societăţii româneşti şi a economiei”.

„Apreciez solidaritatea în abordarea campaniei de vaccinare la nivel european, în faptul că la nivel european Comisia Europeană s-a implicat extrem de serios pentru a susţine procesul de vaccinare în toate ţările Uniunii Europene. Deja există două vaccinuri aprobate, cantitatea de vaccinuri disponibilă pentru România va creşte în timp. De asemenea, capacitatea, infrastructura, logistica necesară va permite vaccinarea unui număr din ce în ce mai mare de cetăţeni români astfel încât într-un timp cât mai scurt să reuşim să învingem pandemia”, a precizat Ludovic Orban.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, s-au vaccinat, marţi, anti-COVID-19, la Centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, informează agerpres.ro

Citește și:

O nouă lovitură pentru Guvern! Polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu

Informații utile pentru toți șoferii români! Câți bani veți scoate anul acesta din buzunar

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare