sursa foto:  stiripesurse

Ludovic Orban reacționează după recordul COVID-19: ‘Suntem într-un moment de cumpănă. Putem opri creșterea numărului de cazuri’

Suntem într-un moment de cumpănă, de inflexiune, a spus premierul Ludovic Orban miercuri, în ședința de Guvern, în contextul în care România a depășit pragul de 4.000 de noi cazuri COVID în 24 de ore.

„Suntem într-un moment de cumpănă, de inflexiune. Putem opri creșterea numărului de cazuri, dar ca să reușim atingerea acestui obiectiv va trebui ca toate instituțiile implicate în prevenirea, în asigurarea respectării măsurilor de protecție, în informarea constantă și corectă a cetățenilor despre evoluția pandemiei, să fie mobilizate la maximum și mai ales să direcționă toate resursele umane pe care le avem și toate acțiunile le care întreprindem către acele zone unde rata de răspândire este mai mare.”, a declarat Ludovic Orban în cadrul ședinței de Guvern.

Noile cazuri de coronavirus au depășit în România, în ultimele 24 de ore, 4.000. Sunt 66 de decese noi și 686 persoane internate la ATI. Capitala conduce la numărul de infectări, iar rata de infectare a ajuns la 2,82.

Vezi și:

Codul Muncii are parte de modificări! Ministrul Violeta Alexandru a făcut anunțul

Vești proaste pentru anumiți pensionari! Veți rămâne fără pensie

Andi Manciu, linie directă către Klaus Iohannis! Legătura consilierului lui Ludovic Orban cu Cotroceniul

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare