sursa foto:  facebook

Marcel Ciolacu a răbufnit: ‘Românii doresc să se vaccineze și nu pot, nu pot să acceseze platforma’

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că profesorii ar fi trebui să fie incluşi în categoriile care să aibă prioritate în a doua etapă de vaccinare.

”Vor deschide iar şcolile, nu sunt vaccinaţi profesorii şi veţi vedea foarte multe şcoli vor fi închise, vor intra în acel semafor de scenarii. (…) E o incapacitate a Guvernului, fostul Guvern Orban, de a organiza să funcţioneze şcolile. (…) Cu sistemul de învăţământ terminăm de vaccinat undeva în toamnă, dar şcolile se deschid, este o incoerenţă. Nu sunt în stare să aibă un plan transparent şi  informare publică. (…) Românii doresc să se vaccineze şi nu pot, nu pot să acceseze platforma”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la TVR.

Liderul social-democrat a criticat inclusiv modul în care funcţionează platforma dedicată înscrierii pentru vaccinare.

”Am mai avut o dată şi cu platforma cu IMM-urile, ne-am chinuit, la fel, vreo 6 luni. Această campanie de vaccinare este, de fapt, oglinda actualei guvernări, este cel mai importat examen”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

El susţine că în actualul  ritm de vaccinare, România va ajunge ”în 3-4 ani la gradul de imunizare a populaţiei”.

”Dar de ce trebuie să facem prin STS? De ce trebuie să faci alegeri prin STS? Suntem sigura ţară europeană care apelează la un serviciu secret. (…) s-a dat OUG astfel încât STS-ul să fie implicat în actul electoral”, a mai afirmat Ciolacu.
Referindu-se la actuala guvernare, liderul PSD a afirmat: ”După ce-s proşti, mai sunt şi fuduli. Chiar nu se vede? E evident!”, a declarat luni seara Marcel Ciolacu la TVR, informează news.ro

Citește și:

Informații utile pentru toți șoferii români! Câți bani veți scoate anul acesta din buzunar

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

 

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare