sursa foto:  newstrack.ro

Marcel Ciolacu, despre formarea unui Guvern PSD-PNL, pe model german CDU-CSU: ‘A mai existat în România un USL. Este exclus în acest moment’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că o guvernare a PNL alături de PSD, pe model german,” este exclusă în acest moment”, însă este de părere că, în urma unor alegeri, o astfel de discuție este posibilă.

Întrebat cât de fezabil este să vedem în România un PNL alături de PSD, după model german, Marcel Ciolacu a declarat că acest lucru a existat în România, însă momentan este exclus să funcţioneze.

”A mai existat în România un USL. Este exclus în acest moment pentru că s-au pierdut timpii adecvaţi să faci acest lucru, dintr-o încăpăţânare a preşedintelui României de a avea guvernul său. Şi vedem normalitatea promisă de preşedintele României şi în ceea ce priveşte funcţionarea Parlamentului şi a Guvernului şi a românilor, traiul românilor. Asta este normalitatea promisă de Klaus Iohannis”, a declarat Marcel Ciolacu, conform News.ro.

Marcel Ciolacu este, însă, de părere că o astfel de alianţă, între PNL şi PSD ar putea exista numai după alegeri, conform voinţei românilor.
”În urma unor alegeri este posibilă o astfel de discuţie, fiindcă e un restart şi românii întotdeuna au dreptate”, a declarat Marcel Ciolacu.

Vezi și:

Marcel Ciolacu, ieșire dură la adresa USR PLUS: ‘Voturile PSD nu sunt de vânzare! Coaliția pierzătorilor moșită de Iohannis trebuie să dispară de la guvernare!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare