sursa foto:  business-review.eu

Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Liviu Dragnea la ‘cârma’ unui nou partid: ‘Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește’

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Radio Guerrilla că a avut și are discuții cu toți foștii președinți ai PSD, mai puțin cu Liviu Dragnea.

„N-am avut această plăcere nici cât a fost închis și nici după”, a spus Ciolacu.

Referitor la faptul că Liviu Dragnea ar putea să-și facă partid, Ciolacu a spus că e cel mai portivit este să anunțe el sau Codrin Ștefănescu.

Ar fi al treliea președinte PSD care și-ar face partid că și Mircea Geoană și-a făcut un partid și Victor Ponta. Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește”, a spus liderul PSD.

„Să încerci din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri alea tale să vii să anunți că îți creezi un partid mi se pare mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru indiferent ce se va întâmpla. Cu toții suntem trecători în funcții. La un moment dat ori faci tu un pas înapoi când simți că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcționează organic, se cuplează oamenii și te schimbă”, a mai spus Marcel Ciolacu, informează știripesurse.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare