sursa foto:  gov.ro

Marcel Ciolacu, despre Schengen-ul aerian propus de Austria: ‘Condițiile Austriei nu mi se par imposibile. Să nu ne mințim. Domnul Cherecheș a reușit să treacă frontiera’

Premierul României, Marcel Ciolacu, a vorbit despre anunțul ministrului de Interne austriac, privind acceptarea României și Bulgariei într-un Schengen, pentru început, aerian.

Marcel Ciolacu a precizat că e normal ca Austria să aibă unele pretenții în ceea ce privește acceptarea României în Schengen, conform Știripesurse.ro.

Totodată, el a afirmat că sunt probleme, într-adevăr, în vămile românești. El a amintit de cazul lui Cătălin Cherecheș, care a trecut vama cu buletinul vărului său.

Marcel Ciolacu: „Să nu ne mințim. Domnul Cherecheș a reușit să treacă frontiera, ăsta este adevărul”

Normal că mă bucur (n. r. – privind anunțul Austriei pe tema Schengen). Am declanșat în acest moment negocieri. România era blocată. Primul pas a fost făcut. Austria e mai flexibilă. Normal că nu puteau să anunțe triumfalist că fără nici măcar o condiție să intre România”, a spus Ciolacu, în fața presei.

Cred că sub președinția Ungariei o să continuăm. Urmează ministrul să meargă la negocieri. Condițiile Austriei nu mi se par imposibile. Să nu ne mințim. Domnul Cherecheș a reușit să treacă frontiera, ăsta este adevărul…

Dacă vrem să mințin și să băgăm gunoiul suh preș… Șmecheria asta a distrus România”, a mai punctat Ciolacu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare