sursa foto:  stiripesurse.ro

Marcel Ciolacu, scrisoare către Președintele Klaus Iohannis: ‘Vă solicit să cereți Guvernului să slujească interesul public, nu interesul de partid’

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis vineri o scrisoare şefului statului, în care îi solicită să intervină imediat pentru înlăturarea ‘abuzului’ provocat de hotărârea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcţionare şi asistenţă socială sau protecţia copilului.

„Vă scriu cu indignarea pe care cu siguranţă o vor avea milioane de români după ce vor lua act de modul în care sunt împărţiţi banii publici către comunităţile locale de către actualul Executiv condus de PNL. Hotărârea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcţionare şi asistenţă socială sau protecţia copilului este de-a dreptul scandaloasă! Comunităţi întregi nu primesc niciun leu, iar altora li se repartizează sume absolut ridicole, doar pentru faptul că acei cetăţeni au îndrăznit să voteze altceva decât PNL sau USR. (…) Fac aşadar apel la rolul de mediator pe care vi-l conferă Constituţia în calitatea dumneavoastră de preşedinte al tuturor românilor.

Vă solicit să interveniţi imediat pentru înlăturarea acestui abuz de neîngăduit! Vă solicit să cereţi Guvernului să slujească interesul public, nu interesul de partid”, a scris Ciolacu în scrisoarea adresată preşedintelui Klaus Iohannis.

El a adăugat că hotărârea de Guvern menţionată „este un abuz intolerabil comis de un partid care tocmai a fost sancţionat sever prin vot pentru modul catastrofal în care a guvernat”.

„În loc să îşi însuşească sancţiunea populară şi să îşi corecteze conduita politică, acest partid continuă să îi împartă pe români în buni şi răi, după culoarea partidelor pe care le votează. O astfel de politică primitivă este total inacceptabilă într-un stat membru al Uniunii Europene! Aceasta în mod sigur nu este calea europeană pe care şi-o doreşte acest popor. (…) Suntem în plină criză sanitară, iar la orizont se anunţă o criză economică de proporţii.

Mai mult decât oricând este nevoie de înţelepciune, de echilibru, de conlucrare şi de echitate socială. În numele comunităţilor locale care nu au primit niciun leu sau doar sume jignitoare, vă cer să fiţi preşedintele tuturor românilor. În numele milioanelor de concetăţeni pedepsiţi în mod nedrept de acest Guvern iresponsabil, vă cer să fiţi român. În numele miilor de copii şterşi de pe lista Guvernului PNL cu repartizarea fondurilor publice, vă cer să fiţi om”, afirmă Marcel Ciolacu în scrisoare, informează agerpres.ro

Citește și:

SURSE Șeful ‘Doi și-un sfert’ intră în concurs! Au fost zarurile aruncate deja?

Mare atenție! Se dau amenzi de mii de lei dacă nu faceți asta

USR-PLUS copiază PSD-ul! Primarul de la Sectorul 2, Radu Mihaiu, a dat ‘copy-paste’ la serviciul implementat de Daniel Florea, fost edil PSD

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare