sursa foto:  gsp.ro

Marcel Ciolacu spulberă Guvernul Orban! Anunță o adevărată lovitură de teatru: Aveți majoritate numai când vreți să rămâneți pe funcții?

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, întoarce eșecul moțiunii de cenzură în favoarea sa.

Prin faptul că Guvernul Orban nu a picat se demonstrează că PSD a pierdut majoritatea în Parlament, iar Guvernul Orban are Parlamentul de partea sa.

Astfel, Marcel Ciolacu le cere liberalilor să acorde un „bonus salarial pentru profesori și personalul școlar auxiliar, pentru că și ei sunt acum în linia întâi odată cu deschiderea școlilor, dar și respectarea legii în privința creșterii pensiilor”.

Șeful PSD susține că, acum, Ludovic Orban nu poate să mai spună că nu are Parlamentul de partea sa.

„PSD nu acceptă ca Guvernul PNL să își bată joc de profesori și pensionari!

De asta propunem acordarea unui bonus salarial pentru profesori și personalul școlar auxiliar, pentru că și ei sunt acum în linia întâi odată cu deschiderea școlilor, dar și respectarea legii în privința creșterii pensiilor.

Orban are majoritate în Parlament împreună cu aliații săi USR, PMP și UDMR. Să își asume respingerea acestor propuneri și să nu mai caute vinovați pentru că nu mai au nicio scuză.

Sau aveți majoritate numai când vreți să rămâneți pe funcții?!”, scrie, pe Facebook, Ciolacu.

Vezi și Totul despre noul șef al Poliției Române! Și-a început activitatea la jandarmi – Legătura cu Bogdan Despescu

EXCLUSIV DNA a intrat pe fir, după ancheta Bugetul.ro! Șef din Poliția Capitalei, direct vizat!

SURSE Dedesubturile ultimei execuții făcute în PSD. Ce se ascunde în spatele primei decapitări făcute după eșecul moțiunii de cenzură

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, costum, text care spune „PNL are majoritate în Parlament. Nu aveți nicio scuză!”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare