Marcel Vela, fost ministru de Interne, la șefia ASF? Senatorul liberal tranșează subiectul

După ce în spațiul public a apărut informația că Marcel Vela, fost ministru al Afacerilor Interne, ar urma să fie numit în funcția de prim-vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), senatorul liberal a tranșat această temă.

Pentru a fi instalat în funcția prim-vicepreședinte al ASF, Marcel Vela ar trebui să renunțe la cariera politică și să-și demisioneze din funcția de senator.

Astfel, după cum a dezvăluit fostul șef MAI, chiar dacă în partid nu s-a luat o decizie finală în acest sens, Vela a decis să nu candideze pentru acest post și să rămână în PNL, conform Expressdebanat.ro.

Marcel Vela: „Am decis să nu candidez pentru acest post, să rămân în politică președinte al Filialei PNL CS și vicepreședinte al Partidului Național Liberal”

De multe ori în viață te afli la intersecție de drumuri și trebuie cumpănit foarte bine încotro mergi, cântărind toate aspectele, detaliile și consecințele. Pentru că acest subiect a devenit oarecum public, fiind întrebat de mai mulți jurnaliști și colegi din județ dacă voi fi numit de către Parlamentul României ca prim-vicepreședinte al ASF, ca propunere din partea PNL, din respect pentru toți, clarific aici acest răspuns: Într-adevăr, a fost o discuție care mă onorează foarte mult și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și voiau să mă voteze. Partidul încă nu a luat nicio decizie în acest sens și toate discuțiile au fost neoficiale.

Fiind o funcție apolitică, îmi este foarte greu să-mi părăsesc alegătorii, partidul și camarazii, mai ales acum, când urmează un an complicat cu patru rânduri de alegeri electorale.

Indiferent de statutul onorant la ASF, poziție socială sau beneficii salariale, am decis să nu candidez pentru acest post, să rămân în politică președinte al Filialei PNL CS și vicepreședinte al Partidului Național Liberal, alături de întreaga Echipă PNL și de președintele Nicolae Ciucă”, a spus Marcel Vela.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare