Marcel Vela se implică direct! Ordin dat în scandalul momentului

După ce în spațiul public au apărut imagini în care șeful Poliției Bolintin Vale lovește mai mulți romi culcați la pământ, Marcel Vela, șeful MAI, a trimis Corpul de Control la IPJ Giurgiu, informează Antena 3.

Trebuie precizat că Marcel Vela l-a demis, joi seara, pe șeful Poliției Bolintin Vale, din cauza filmării făcute publice de jurnalista Simona Gheorghe.

Mai mult, procurorii de pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale au deschis și un dosar penal pe numele polițistului agresor, pentru purtare abuzivă.

Joi, 23 aprilie, a avut loc un nou incident în Bolintin Vale, județul Giurgiu. Polițiștii au intervenit la o petrecere care avea loc în fața unei curți. Petrecăreții au fost băgați în curte și culcați la pământ. Din păcate, în timpul intervenției au avut loc și fapte neplăcute. Într-o filmare apărută pe internet se poate vedea cum unul dintre oamenii legii – chiar șeful Poliției din Bolintin Vale, potrivit martorilor – îl lovește violent și în mod repetat pe unul dintre bărbații culcați la pământ.

Poliţiştii care au participat la intervenția din Bolintin Vale, județul Giurgiu, sunt anchetați acum de către procurori, scrie realitateadegiurgiu.net.

Persoanele care au participat la petrecere au fost amendat cu o sumă totală de 13.000 de lei.

„Cu privire la modul de interventie al polițiștilor la un eveniment petrecut în data de 18 aprilie 2020, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de Parchet competentă”, se arată într-un comunicat al Poliției.

În urmă cu două zile, un alt incident neplăcut a avut loc în Bolintin Vale. Atunci, polițiștii au fost nevoiți să împuște în picior un bărbat violent care făcea scandal în plină stradă și care îi amenința pe oamenii legii cu un cuțit.

Vezi și

Un cunoscut doctor șochează: Motivul real pentru care a fost ‘sacrificat’ Adrian Streinu-Cercel

Șocant! România în plină pandemie este cel mai mare exportator de forță de muncă. Cum s-a ajuns aici

Oficial! La ce sume se vor ridica amenzile pentru cetățenii care nu poartă mască și mănuși

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare